TwoHH

Administratieve Dienstverlening & Financieel Advies

Vrijblijvende kennismaking?

We bespreken graag uw mogelijkheden.

Over TwoHH Finance

In de maatschap TwoHH Finance hebben Meijeringh Administratieve Dienstverlening en Manniekon Finance hun krachten gebundeld. Vanuit deze maatschap worden administratieve en financiële diensten aangeboden. Doel van de samenwerking is de dienstverlening naar de bestaande en nieuwe cliënten te optimaliseren en continuïteit van de beide ondernemingen te waarborgen.

Henkjan Meijeringh is ruim 30 jaar actief in de administratieve sector, waarvan nu bijna 20 jaar als zelfstandig ondernemer. Henkjan heeft bij diverse accountantskantoren gewerkt, daarna ook als administrateur en controller. In 2001 heeft hij Meijeringh Administratieve Dienstverlening opgericht.

Henk Runhaar helpt met Manniekon Finance organisaties op het gebied van financiële en organisatorische vraagstukken. Henk Runhaar heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector, zowel bij accountantskantoren als in het bedrijfsleven.

TwoHH Finance heeft het concept ControllingPlus ontwikkeld. Hierbij wil TwoHH Finance gedurende het boekjaar de klant ondersteunen met de beoordeling van de financiële administratie en rapportage (Controlling). Op basis van de opgedane kennis van de klant kunnen eenvoudig diverse diensten van TwoHH Finance toegevoegd worden (Plus).

Dienstverlening

Beoordeling

Het beoordelen van de administratieve gegevensverwerking.

Rapportages

Samenstellen van periodieke managementrapportages, waaronder jaarrekeningen.

Belastingaangiften

Het samenstellen en indienen van fiscale aangiften.

Loonadministratie

Het uitvoeren van de loonadministratie.

Uitvoering

Het uitvoeren van ad hoc projecten, waarbij financiële kennis en ervaring noodzakelijk is (bijvoorbeeld: financieringsaanvragen, informatiememorandum verkoop onderneming etc.)

Beheer

Het beheer en het optimaliseren van administratieve organisatie en interne controle waaronder het signaleren en doorvoeren van verbeteringen.

ControllingPlus

Elke onderneming, groot of klein, heeft informatie nodig om (bij) te sturen. Gegevens die uiteindelijk leiden tot de benodigde informatie liggen vast in de gebruikte geautomatiseerde systemen van de onderneming. De ontwikkeling van de geautomatiseerde systemen gaat steeds verder, denk daarbij aan online boekhoudsystemen en verdergaande rapportage mogelijkheden. Door deze ontwikkelingen komen meer gegevens beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor de benodigde sturingsinformatie. De verbeterde sturingsinformatie zal een positief effect hebben op uw onderneming.

TwoHH Finance heeft het concept ControllingPlus ontwikkeld. Controlling heeft betrekking op alle aspecten van managementinformatie, zoals het samenstellen van begrotingen en budgetten, het samenstellen van periodieke managementinformatie en het voorzien van advies op basis van de bevindingen vanuit de managementinformatie. Vanuit controlling wordt kennis opgedaan van de onderneming. Op basis van deze kennis kan eenvoudig een aantal “plussen” worden toegevoegd aan de activiteiten van TwoHH Finance, zoals het opstellen van de jaarrekening, het opstellen en indienen van fiscale aangiften en het voeren van de salarisadministratie etc.

Mocht u meer willen weten over het concept ControllingPlus van TwoHH Finance en de mogelijkheden voor uw onderneming, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Hoe relaties ons ervaren


Voor deze klanten mogen we werken